Diensten

Samen structurele resultaten behalen.

Welke resultaten mag je verwachten als je gaat samenwerken met PerfectPlanning?
Rommel verstoort je rust. Ongemerkt sluipen spullen je huis binnen en wordt het vol. Je raakt het
overzicht kwijt. Waar en hoe moet je beginnen met opruimen?
Samen maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag!

Zie je door de bomen het bos niet meer omdat je gaat verhuizen? Er valt veel te beslissen tijdens een verhuizing. Wat neem je mee en wat niet? En wat doe je met de rest? We kijken naar je spullen en naar de beschikbare ruimten en maken de beslissingen die nodig zijn.

Controle kwijt over je leven? Soms is het moeilijk om spullen of gewoontes los te laten. Je leven wordt beheerst door spullen waar je ongelukkig van wordt. PerfectPlanning bekijkt samen met jou op welke manier jij de spullen kunt loslaten zodat je dagelijks leven plezierig wordt.

Voel je je overspoeld door alle taken die je als werkende moeder hebt? Door samen te kijken wat jouw taken zijn en wat je wilt bereiken gaan we aan de slag. Je leert prioriteiten stellen en daarna concrete stappen te plannen. Door een huishoudplan op te stellen, hoe en wanneer je alle taken kunt verdelen houd je controle over je dagindeling.

Wil je graag een nieuwe start maken na het overlijden van een dierbare? Misschien ga je kleiner wonen? Of je bent er niet aan toe gekomen om op te ruimen. Ik help je graag op weg zodat je ruimte in je hoofd krijgt en weer actief aan de gang kan gaan.

Blijft die papierberg maar groeien? Heb je geen idee meer hoe je er financieel voor staat? Samen gaan we aan de gang met het opzetten van een overzichtelijke administratie met een goed systeem. Het bijhouden van je administratie levert je zo rust en geld op in plaats van tijd en energie.

Wil je weten wat de werkwijze van PerfectPlanning is? Kijk dan op Werkwijze.

PerfectPlanning werkt in Soest, Eemland, het Gooi en omstreken. Mocht je buiten mijn regio wonen dan is dat altijd bespreekbaar.