Over PerfectPlanning

Organiseren en opruimen zit in mijn bloed.

Organiseren en opruimen zit in mijn bloed

Organiseren heb ik altijd met veel plezier en enthousiasme gedaan. Eerst tijdens mijn werk als reisbureaumedewerkster, later ook in mijn gezin dat bestaat uit een drukbezette man en vier opgroeiende kinderen. Doordat ik verscheidene keren in binnen- en buitenland ben verhuisd weet ik als geen ander hoe belangrijk opruimen is.

Planning was altijd al belangrijk voor mij en mijn gezin om orde en overzicht te houden. Op een bepaald moment ontdekte ik dat ik het heerlijk vond om mijn talent en ervaring op het gebied van opruimen en organiseren in te zetten om andere mensen te helpen. Om dat zo goed mogelijk te doen besloot ik de opleiding tot professional organizer te volgen bij de HuishoudCoach.
Ik ben ervan overtuigd dat een opgeruimd huis rust geeft in je hoofd zodat er tijd en energie overblijft voor dingen die er echt toe doen.

Uit ervaring weet ik dat behalve opruimen en organiseren, het ook belangrijk is om de achterliggende oorzaak te achterhalen: Wat is de reden dat men het overzicht kwijt raakt? Om dat te kunnen begrijpen en om hierin te kunnen adviseren, heb ik de opleiding tot Practitioner NLP gevolgd.

Met PerfectPlanning wil ik ervoor zorgen dat je dagelijks leven weer een stuk plezieriger wordt.
Het mooiste van dit werk is om te zien hoe iemand opbloeit. Het gezegde “een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd” is wat dat betreft echt waar.

Zullen we vrijblijvend kennismaken?