Referenties

Enkele ervaringen van de mensen met wie ik heb mogen samenwerken.

Marieke, je hebt me enorm geholpen en in beweging gezet om daadwerkelijk stappen te zetten. Ik vond je manier van werken heel erg fijn. Ik heb soms tijd nodig om me bij iemand veilig te voelen, maar het voelde snel vertrouwd en fijn. Dank je wel voor alle hulp, tips, positieve aanmoedigingen, luisterend oor, mailcontact, je vertrouwen, inzicht, helpende kritische vragen en lieve woorden! Je bent een geweldig mens en een kei in je vak!
Karin Spit

Ik heb met een paar vriendinnen de workshop ‘’Hoe ruim ik mijn kledingkast op?’’ gevolgd bij Marieke van Slooten, Professional organizer. We raakten eerst met elkaar aan de praat hierover en dat was een leuke ervaring. Je hebt het hier namelijk nooit over, terwijl opruimen, kunnen beschikken over kleding, niet steeds hoeven zoeken, wel belangrijke zaken zijn. Marieke gaf enkele aansprekende voorbeelden en handige tips. Door de leuke sfeer gingen we ook onderling tips en tricks uitwisselen. Met behulp van een testje kwam ik tot de conclusie dat ik behoorlijk ordelijk ben, dat wist ik niet van mezelf! Sinds de workshop sturen we elkaar foto’s van onze kledingkasten toe, ook als het systeem even instort! Kortom PerfectPlanning is een leuke en leerzame ervaring, waarna je met beleid en plezier je kasten ter hand neemt. Marieke bedankt!
Annette van Es

Vanochtend werd ik wakker en was het alsof er een wonder was gebeurd. Wat ben ik blij met het resultaat! Zonder jou had ik dit niet voor elkaar gekregen! PerfectPlanning is geweldig!
Florentina Houba

Dank je wel voor je post met tips. Ik heb er echt iets aan, met name tijd plannen in mijn agenda. Ik heb ook mijn tafel geordend in de drie bakjes ‘’Doen, Lezen en Bewaren’’. Dat was gewoon kicken. Maar ja, je orde onderhouden, dat is ook een kunst! Ik ga er lekker mee aan de slag! Dank je wel Marieke.
Drea Renders

Marieke, ons huis is verkocht mede dankzij jouw hulp! PerfectPlanning heeft me enorm geholpen met het verkoop klaar maken van ons huis! Marieke geeft echte tips waar je wat aan hebt. Zelfs ons gezin kon nu het huis opgeruimd houden tijdens de verkoop. Ik zou zeggen, als je je huis gaat verkopen of gaat verhuizen…bel Marieke van Slooten, Professional organizer! Ik zal zeker je tips blijven gebruiken in ons nieuwe huisje….
Esther Hagoort

Marieke, bedankt voor het fantastische helpen van een cliënt van mij (Ontzorgservice) Deze cliënt kwam bij mij terecht omdat ze een hulp in de huishouding zocht. En daarnaast zag ze door de bomen het bos niet meer bij het opruimen van al haar spullen, die ze in de loop van der tijd had laten liggen. PerfectPlanning heeft haar daarmee uitstekend geholpen!
Caroline Jagtenberg

Marieke, de bijzondere gesprekken waren een onverwachte bonus.
Dank je voor je hulp en gezelschap. Het resultaat is geweldig, vandaag
geschilderd dus nu nog mooier. Je bent een topper!
Marianne van der Valk

Met dank voor je inspiratie en (extra) aandacht die je me gaf in de strijd die ik voerde
om mijn boeken op te ruimen.
Jan Postma

Marieke, heel erg bedankt voor je komst! Ik vind dat je een hele goede organizer bent,
ik zou mijn hele huis wel met je willen doen.
Marlies